Blog

Schijf hier je recensie

Op onze facebook pagina worden al veel recensies geschreven. Wat worden wij hier blij van! Het is zo fijn om te lezen dat ons werk gewaardeerd wordt, dat geeft alleen nog maar meer energie en daar doen wij het tenslotte voor. Iets tastbaars meegeven om een leven lang naar te kijken, aan te raken en te voelen.

We zullen daarom deze link vaker naar jullie toe gaan sturen als jullie je kunstwerk hebben opgehaald. Voor ons goed om te lezen mochten er aandachtspuntjes zijn, voor een nieuwe klant ook fijn om te lezen of de service die we aanbieden goed is en voor jou als trouwe klant een enorme dikke knuffel, omdat je hier toch even de tijd voor neemt.

Schrijf hieronder jouw reactie/recensie.

Kus voor jou

Danny Diego handbeeld met oma en dochtertje

 

Dat ik bijzonder werk heb dat weet ik, maar als je dan ineens je werk van de andere kant op beeld ziet dan kan ik alleen nog maar trotser worden!

Een aantal maanden geleden reisde ik naar het verzorgingshuis waar Danny Diego zijn oma woonde. Samen met Danny en zijn dochtertje bezochten we haar. Wat kan dementie toch veel doen met een mens. Hoe Danny daar mee omging is bewonderingswaardig. Wat hebben we ook gelachen en oma vond het maar wat gezellig. Het was maar een beetje gek om met je hand in de pudding (zo noemde zei het) te gaan. Ik heb van ieder moment genoten!

Nu het beeld af is en het filmpje helemaal compleet, kregen we het bericht dat oma overleden is op 9 januari. Dit beeldmateriaal en het handbeeld zelf zijn in 1 klap nog specialer geworden. We koesteren deze momenten en kunnen terug kijken naar een prachtige herinnering…want herinneringen maak je tenslotte samen!

Liefs, Angela

Website online!

Na heel wat wikken en wegen, tijdsgebrek, nu eindelijk WEL een website! Alle communicatie en “reclame” liep via Facebook en Instagram, maar bij een bedrijf hoort ook een website, wil je een beetje met je tijd meegaan 🙂

Vandaag de lancering! En het leukste van alles, ook deze website heb ik zelf gebouwd! Dat maakt me dan nog trotser, alle informatie nu op 1 website. Mochten er nog op of aanmerkingen zijn, iets missen of iets dergelijks… Laat het me weten in een reactie hieronder.

Fijn weekend!

Liefs, Angela