Gipsbuiken

Hoe leuk is het om voor altijd een tastbare (gips)buik te hebben, de buik waar je kleintje in groeide en hem na je zwangerschap nog altijd even voor je te kunnen houden om te voelen hoe het voelde…

Het gipsen van de buik vindt plaats bij mij in Montfoort, provincie Utrecht.

Rond week 34-36 van de zwangerschap is het mooist om te gipsen. Deze afspraak neemt in totaal een uurtje in beslag. Neem gerust gezelschap mee, iedereen is WELKOM!

Eerst bespreken we de wensen en de mogelijkheden, daarna gaan we aan de slag.

Ik vraag altijd een oud topje-shirtje dat kapot mag mee te nemen, deze kun je dan over je goede bh aantrekken.

Het gipsen zelf duurt maar een kleine 20 minuten. Ik gebruik professioneel gips dat snel droogt en volledig uithard.

Na het gipsen kun je ervoor kiezen of je hem wilt laten afwerken met kant of een schildering, bijvoorbeeld aan de hand van het geboortekaartje. Ook maak ik in alle gipsbuiken een ophangsysteem, zodat je hem met één schroef in de muur op kunt hangen.

BABYSHOWER:
Ik kom helaas niet op babyshowers, aangezien ik heb gemerkt dat niet iedere zwangere dit onverwachts leuk vindt om te doen. Ik heb hier dus een bewuste keuze in gemaakt. Uiteraard heb ik wel kadobonnen om te kunnen geven en dan kan de zwangere haar buik komen gipsen wanneer ze wilt en ze mag meenemen wie ze wilt. Iedereen is WELKOM!

ZELF JE BUIK GEGIPST?

Heb je zelf nog een buik liggen die ligt te verstoffen op de kast, omdat je hier zelf geen inspiratie voor hebt of je hebt hier gewoonweg geen tijd voor…ik maak hem graag af voor je!

Echter zal ik hem eerst netjes afwerken, verstevigen waar nodig en er komt een nieuwe laag overheen. Ook zorg ik voor een ophangsysteem, zodat de buik met 1 schroef aan de muur opgehangen kan worden. Dit vergt voor mij evenveel materiaal en tijd gebruik, dus hiervoor rekenen wij dezelfde prijzen als voor een buik die wij gipsen.

Echter een zelfgegipste buik bewerken we alleen nog met kant. Een schildering is alleen mogelijk als de buik ook door ons gegipst is.

Onderstaand de prijslijst:

Ook is de gipsbuik uit te breiden met een sokkel. De buik hang je hieraan op, zodat je hem overal neer kunt zetten.

Prijs: € 75,- Kleur zwart.