Veel gestelde vragen

Wanneer kan ik het beste een afspraak maken?
Houdt rekening met een wachttijd van 6 weken. We zitten vaak volgeboekt dus hebben voor geen spoed afspraken vaak niet eerder een plekje. We proberen altijd wel ergens een plekje te vinden, maar het komt nog altijd voor dat we geen plek op korte termijn kunnen creëren. (vinden wij niet leuk 😦 )

Gipsbuik, neem contact met ons op rond de 28 weken of ervoor dan heb je gegarandeerd een plekje naar keuze.

Baby afdrukjes (vooral voor het geboortelijstje), maak je afspraak na de geboorte. Dan heb je keus genoeg en bespreken we samen je wensen.

Bruidspaar, geef zo spoedig mogelijk aan als je gebruik van onze service wilt maken.

Levertijd
Er gaan heel wat uurtjes in zitten om onze kunstwerken tot in de details af te werken. Ieder kunstwerk krijgt zijn 100% aandacht. We vinden het belangrijk kwaliteit te leveren.

Een gipsbuik met kant, levering na de geboorte is 4 weken.
Een gipsbuik met schildering, levering na de geboorte is 3 maanden.
Beelden, na afdruk moment levering van 6 weken.

Ook hier geldt, is er spoed. Overleg dit met ons, misschien kunnen we iets regelen.

Hoe lang duurt de eerste afspraak?
Voor iedereen die hier komt, ongeacht of het voor een beeld is of een buik, plannen we een uur voor in. Hier hebben we altijd genoeg aan. Zo kunnen we rustig alle opties bespreken en kan er ook rustig nog een flesje gegeven worden voordat de terugreis weer begint.

Kledingvoorschriften
Gipsbuik, trek een makkelijk zittende broek aan en trek een oud topje over je goede bh aan die kapot mag. Neem een extra schone bh mee voor erna. Je hoeft geen oude kleren aan te trekken, het gips gaat er in de wasmachine zo vanaf.

Afdruk baby/kind, voor de hele kleine baby’s vinden we het handig als je gemakkelijke kleding aantrekt. Soms is het namelijk handiger om in rompertje af te drukken. Dan is het fijn als de kleertjes makkelijk aan en uit getrokken kunnen worden.
Kleding waar de mouw en broekspijp goed omhoog van kunnen is vaak ook al voldoende, ligt even aan de afdruk. Mocht er toch geknoeid zijn, dan de kleding even in de Vanish laten inweken en mee wassen in de wasmachine.

Bruidspaar, alleen de mouw moet omhoog. Verder blijven jullie schoon!

Mocht jouw vraag hier niet tussen staan, stel hem gerust!
Of kijk/lees eerst alle informatie onder de verschillende kopjes in het menu.