Website online!

Na heel wat wikken en wegen, tijdsgebrek, nu eindelijk WEL een website! Alle communicatie en “reclame” liep via Facebook en Instagram, maar bij een bedrijf hoort ook een website, wil je een beetje met je tijd meegaan 🙂

Vandaag de lancering! En het leukste van alles, ook deze website heb ik zelf gebouwd! Dat maakt me dan nog trotser, alle informatie nu op 1 website. Mochten er nog op of aanmerkingen zijn, iets missen of iets dergelijks… Laat het me weten in een reactie hieronder.

Fijn weekend!

Liefs, Angela

2 gedachten over “Website online!”

  1. Ontzettend blij met mijn geboorte lijstje hij is heel mooi en naar wens! Eerder hier ook mijn gipsbuik laten versieren met kant. Kom zeker terug mocht ik weer iets willen bedankt voor je service en gastvrijheid!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s